mdp.1w.lv

 

Saule un Mākoņi


Sastāvdaļas

  • Karijs
  • Rīsi
  • Vistas fileja
  • Saldais krējums

Pagatavošana: 30 min.

Vāra rīsus. Paralēli tam vistas fileju nomazgā, sagriež nelielos gabaliņos, apcep, līdz tie paliek pavisam balti. Katliņā liek vārīties saldo krējumu, tam pieliek klāt nedaudz karija un visus vistas filejas gabaliņus. Mērce gatava!

Uzvārītos rīsus blīvē nelielā tasītē un izkrauj uz šķīvjiem tā, lai tie veidotu mazus rīsu tornīšus. Pāri pārlej mērci.

Klāt var ēst arī tomātus vai papriku!

Labu apetīti.

Uzturvērtība
Komentāri (0)  |  2010-09-07 12:40  |  Skatīts: 7260x         Ieteikt draugiem       TweetMe
- Pievienot komentāru:

Vārds:

Komentārs:

Drošības kods:

Atpakaļ